Σχεδιασμός, κατασκευή και διαχείριση πράσινων τοπίων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Παράρτημα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου – Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π., διοργανώνουν σεμινάριο επιμόρφωσης με θέμα: «Σχεδιασμός, κατασκευή και διαχείριση πράσινων τοπίων»

Το σεμινάριο απευθύνεται ιδιαίτερα σε νέους, άνεργους γεωτεχνικούς, που είναι μέλη του Παραρτήματος και ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν προκειμένου να  δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο παραπάνω αντικείμενο.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου είναι συνάδελφοι γεωτεχνικοί με πολυετή επαγγελματική εμπειρία στα έργα πρασίνου, που αποκτήθηκε στο δημόσιο ή/και τον ιδιωτικό τομέα.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια τριών (3) ημερών και θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου στην Αθήνα (Διδότου 26, 4ος όροφος), σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα Σεμιναρίου.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν και για την συμμετοχή σας θα πρέπει να καταθέσετε στο Παράρτημα συμπληρωμένη την παρακάτω Αίτηση Συμμετοχής. Η αποστολή της αίτησης μπορεί να γίνει με ταχυδρομείο, fax ή e-mail.

Η επιλογή των εκπαιδευόμενων θα γίνει σύμφωνα με την ημερομηνία  κατάθεσης της αίτησης συμμετοχής.

Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα χορηγηθεί  Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή με e-mail με το Παράρτημα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε..

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Σεμιναρίου καθώς και την Αίτηση συμμετοχής σε αυτό :

http://www.peegep.gr/el/Meetings_Seminars/?&nid=333

Με εκτίμηση,

Μαυρίκος Τάσος

Για την Γραμματεία της ΠΕΕΓΕΠ

Τηλ. Επικοινωνίας: 2109322234 & 6973757808

Web: www.peegep.gr

Email: info@peegep.gr

Facebook Page: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ (Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.)

Αρθρογραφεί ο/η
GreenMiteClean