Greenest: Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής.

Greenest

Είναι γεγονός ότι η Klintec με το τμήμα της Greenest, δημιουργείσαι μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σε επιχειρήσεις-εταιρείες Υπηρεσιών Ελέγχου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής.

Μετά τα άρθρα -Τι ξέρετε για τους   Αιμομυζητικούς κοριούς,  αλλά και το  Προστατευτείτε από τους απρόσκλητους φίλους μας, (Βλέπε http://www.ygeiaonline.gr/) από καταναλωτές ιδιώτες, γιατρούς και επιχειρηματίες του κλάδου, δημιουργήθηκε η ανάγκη του τμήματος της Greenest.

Η Klintec με την δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών δημιούργησε επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα της Αναγκαιότητας του After Sales Service, ξεκινώντας από την Πρωτοποριακή Υπηρεσία i-clean .

Το τμήμα της Greenest μαζί με όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης της Klintec, των επιστημονικών ομάδων των Site-Portals GreenMiteClean.gr, Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και GreenAndClean.gr Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος, θα είναι πιο κοντά ώστε, οι  επιχειρήσεις-εταιρείες Υπηρεσιών Ελέγχου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής, να έχουν τον  αποδεκτά καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης των απρόσκλητων εισβολέων.

Χρησιμοποιούνται  Επαγγελματικά Συστήματα Προεργασίας  για  την αφαίρεση όλων των ρυπογόνων μικροβιακών φορτιών μαζί με τα περιττώματα των ακάρεων σκόνης (Dust Mite) αλλά και στην εξόντωση μέρος των κοριών και των αβγών τους, από τα στρώματα ,τα χαλιά, τις μοκέτες και τα έπιπλα αλλά και με πλήρη λεπτομέρεια στα κρυφά σημεία των επιφανειών, χωρίς την επιμόλυνση του χώρου,  ώστε να μειωθεί  στο 1/3 περίπου, η επιβάρυνση του χώρου με χρήση χημικών, το κόστος των επισκέψεων αλλά και την ταλαιπωρία.

Στην Klintec αγαπάμε τη δημιουργία, σεβόμαστε το κόστος του χρόνο και αναλύοντας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ιδανικές λύσεις ώστε να σας δίνουμε τις κατάλληλες συμβουλευτικές κατευθυντήριες γραμμές, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησής-εταιρείας ξεχωριστά ώστε να προσαρμόζουμε τις πλήρως αναπτυγμένες τεχνολογικά εφαρμογές που χρειάζεται.

Με την Εφαρμοσμένη Στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, ώστε οι πελάτες μας εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους για αύξηση της κερδοφορία τους, πετυχαίνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

Η ανάπτυξη και υλοποίηση των πολυάριθμων συνεργασιών κύρους και ουσίας με εταιρείες του κλάδου, συμβάλλει στη διάχυση των πληροφοριών που αφορούν στις νέες τεχνολογίες, μας δίνει το πλεονέκτημα της επιλογής του κατάλληλου πεδίου δράσης , αναλόγως των αναγκών σας,  συντελώντας δε καταλυτικά, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς σας.

Το σύνολο των γνώσεών και των εμπειριών μας είναι στη διάθεσή σας.

Στην Klintec θα βρείτε τον αξιόπιστο συνεργάτη σας, τόσο κατά διάρκεια της ανάλυσης των αναγκών σας, όσο και μετά την υλοποίησή τους, στοχεύοντας σε μία Αμφίδρομη Επαγγελματική Μακροχρόνια Σχέση.        

Το τμήμα της Greenest δεν υποστηρίζει μονό τις υπάρχουσες επιχειρήσεις-εταιρείες Υπηρεσιών Ελέγχου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής.

Είναι δίπλα και στους Νέους Επιστήμονες, με επιχειρηματικό πνεύμα  που θέλουν να Δημιουργήσουν μια Επιχείρηση με Καινοτόμες Επιχειρηματικές Δραστηριότητες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, στους τομείς των Υγειονομικών Εφαρμογών, με Μικρό Κόστος και Δωρεάν επιπλέων Ενημέρωση – Εκπαίδευση.

Δείτε Περισσότερα. Καινοτόμες Επιχειρηματικές Δραστηριότητες.

Πηγή: http://www.career.teilar.gr/news.php?id=2856

● Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839 , 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

info@klintec.gr

Πηγή: cleaningnews.gr

Αρθρογραφεί ο/η
GreenMiteClean

Σχετικά Άρθρα