Ακάρεα

Ειδικά προγράμματα με Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες για Εσωτερικούς χώρους.

“Η ανάγκη για τη διατήρηση ενός καθαρότερου και Υγιέστερου περιβάλλοντος στους εσωτερικούς χώρους, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια, αλλά μια Υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον’’

Η Ευαισθητοποίηση για τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, σε θέματα υγιεινής για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, απαιτούν την χρήση εξειδικευμένων μεθόδων και συστημάτων επαγγελματικού καθαρισμού.

Με γνώμονα πάντα τις αρχικές ανησυχίες μας, αφιέρωση και υποχρέωση με συνεχή υποστήριξη για να επιτύχουμε την υψηλότερη ικανοποίηση των πολύτιμων πελατών μας με το υψηλότερο  ποσοστό επανάληψης, συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες και στους επιτόπιους καθαρισμούς, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής.

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής ως διαδικασία, παρέχει τη διευκόλυνση αύξησης του ελέγχου, πάνω στους παράγοντες που επιδρούν στο περιβάλλον των εσωτερικών χώρων, με στόχο την βελτιωμένη προστασία της κοινωνικής ευεξίας και υγείας των ανθρώπων.

Δημιουργήστε ένα αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με καλύτερες συνθήκες εργασίας και περισσότερη απόδοση, μέσα από τις Βio-Εφαρμογές Καθαρισμού με Απορρύπανση και Αναζωογόνηση.

Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Εμείς συνεχίζουμε με το Πρόγραμμα Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα, για βελτίωση των συνθηκών προστασίας της Υγείας στους εσωτερικούς χώρους

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=7727


Αρθρογραφεί ο/η
Green Mite Clean